Voedselbos Leeuwarden

Als initiatief nemer van Voedselbos Leeuwarden heb ik contact opgenomen met Gemeente Leeuwarden om eerste openbare voedselbos in Leeuwarden stad te gaan ontwerpen en aanlegden. Op dit moment ben ik in onverleg hierover met de Gemeente. En als alles geregeld zal zijn, wordt Voedselbos Leeuwarden in voorjaar van 2015 aangelegd!
Voedselbos Leeuwarden heeft een Facebook pagina wat je kunt gaan Liken- kijk naar links 😉 en ontwikkelingen van het project gaan volgen.
We doen ook mee met Kern met Pit Wedstrijd! Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit dagen we bewonersgroepen uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren.
De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd. Ben je eenmaal binnen, dan opent dat deuren. Gedurende het uitvoeringsjaar staan we voor je klaar met tips en met contacten in ons netwerk. Lukt het je om je project binnen een jaar af te ronden dan ontvang je duizend euro. Wie weet!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s