Anastasia

AnastasiaMijn naam is Anastasia Limareva. Ik ben op 29 april 1986 geboren. Anastasia is mijn geboorte naam. Mijn mama heeft mij naar een meisje uit een Russische sprookje genoemd – Nastenka -, wat een koosnaam is voor Anastasia. Ik ben geboren in een klein stadje Dubno, in West Oekraïne. Maar mijn genetische roots  zijn vanuit  Polen, Hongarije en Rusland. Vanaf mijn 15e leef ik in Nederland, waar ik de Havo met het profiel Natuur en Techniek heb afgerond. Ik heb pas een HBO-studie Milieukunde (Hogeschool van Hall Larenstein te Leeuwarden) afgerond met specialisatie in permacultuur en foodforestry. Ik vond het bevrijdend, dat ik mijn studie in deze richtingen heb kunnen laten gaan en nu zoek ik interessante projecten waar ik mijn theorie kennis kan toepassen!

Over mij: Ik ben een liefhebbende mama van zoonlief Luca (2012). Ik ben enthousiast, leergierig, gemotiveerd en hardwerkend. Naast de Nederlandse taal beheers ik ook de Engels, Duits, Oekraïens en mijn moedertaal Russisch. Deze talenkennis brengt mij in de gelegenheid om diverse informatiebronnen te raadplegen en daarvan te leren.

Daarnaast heb ik met inspirerende mensen gewerkt zoals Ariën Baken, Irma Abelskamp, Wouter van Eck en Xavier San Giorgi, die mijn begeleiders waren bij mijn studieprojecten. Voor alle opgedane kennis en stimulans ben ik jullie, lieve mensen, dankbaar. Nu sla ik mijn eigen vleugels uit. Graag wil ik mijn bagage aan kennis delen en verspreiden.

Ik wil graag met kleine projecten beginnen en doorgroeien naar het ontwerpen en creatie van oneindige hectares van Natuur in combinatie met permacultuur en voedselbossen. En dat overal ter wereld, waar wij en onze kinderen een gezond en vreugdevol leven kunnen leiden. Ik hoop van harte dat meer en meer mensen kennis verkrijgen van permacultuur en voedselbossen, zodat wij allemaal kunnen leven en genieten van eetbare landschappen om ons heen!

U kunt mij bereiken door een email te sturen naar anastasia.limareva(at)gmail.com

Kleurrijke groet!
Anastasia

In de media:
Leeuwarden Courant “Over Voedselbos Leeuwarden” in 1 & 2
Toekomstboeren “Permacultuur en Voedselbossen” bundel
Omslag ZOZ editie september&oktober 2015 

Advertisements

2 thoughts on “Anastasia

 1. hallo anastasia,
  Ik ben je via Facebook tegen gekomen en heb net je mooie website en dromen gelezen. Heb je wel eens van het eco dorp boekel gehoord? Mijn man en ik zijn ingestapt met de stroom mee op dit inspireerde avontuur om daar te gaan wonen en werken. En na jou persoonlijk verhaal te lezen is eco dorp boekel misschien ook iets voor jullie?daarnaast is mijn vraag aan jou wij gaan daar ook een permacultuur tuin en voedselbos maken… Zou ik eventueel wat vragen over onze eerste stappen na een bodem onderzoek kunnen stellen of jij kan inschatten welke planten voor de grond vruchtbare te maken nodig zijn? Zo ja kan ik je ons resultaat van het bodem onderzoek toe sturen. En wat zou je daarvoor terug willen hebben van ons is dat geld of mag dat ook iets anders zijn wat in welke vorm dan ook eco dorp boekel voor jou kan betekenen! Denk er gerust over na een warme groet van ons. Heel mooi hoe jij je leef en werkstijl omschrijft. Daantje

  Liked by 1 person

  • Lieve Daantje!
   Dank voor je mooie bericht en excuses voor heel late antwoord. We waren tot voor kort bezig met het verhuizing. Het plan is om a.s. zomer verschillende permacultuur/voedselbos plekken te bezoeken in Europa en/of Rusland.

   Wat een leuke initiatief is Ecodorp Boekel! Inderdaad voel ben ik op hetzelfde lijn met jullie! Graag neem ik kijkje in jullie bodemonderzoek gegevens en als er slaapgelegenheid is, kom ik voor paar dagen op bezoek. Je kan mijn direct bereiken via anastasia.limareva@gmail.com.

   Liefs 🙂 Anastasia

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s